Facebook are o nouă secțiune, numită Town Hall. Utilizatorii pot intra în contact cu autoritățile

Facebook are o nouă secțiune, numită Town Hall. Utilizatorii pot intra în contact cu autoritățile
scris 15 mar 2017

Facebook lansează Town Hall, o facilitate prin care utilizatorii pot intra în contact cu reprezentanții guvernamentali și locali.

După postul de 6.000 de cuvinte prin care Mark Zuckerberg anunța direcțiile viitoare ale companiei sale, Facebook face un pas în zona politico-socială și lansează un instrument prin care încearcă să faciliteze utilizatorilor săi contactarea reprezentanților politici.

Noua facilitate le va permite utilizatorilor să-și găsească și să-și contacteze atât reprezentanții de la nivel central, cât și pe cei locali. În dreptul fiecărui reprezentant există două opțiuni: Follow, pentru a urmări postările viitoare și Contact, pentru a-i scrie oficialului vizat.

Gmail pentru Android poate fi folosit pentru transfer de bani CITEȘTE ȘI Gmail pentru Android poate fi folosit pentru transfer de bani

Cei prea puțin interesanți de politică și administrație, vor putea afla rapid prin intermediul noii facilități Facebook, cine sunt oficiali care îi reprezintă.

Pentru a avea acces la Town Hall, utilizatorii care nu și-au completat adresa în cadrul profilului personal, vor fi nevoiți să o facă acum. Doar pe baza acesteia Facebook va putea afișa lista reprezentanților oficiali.

Accesibilă din aglomeratul meniu More al aplicației, Town Hall, ca mai toate opțiunile noi, pare să fie disponibilă în acest moment doar în Statele Unite, fără a se ști când va fi lansată și în alte regiuni ale lumii.

Facebook are o nouă secțiune, numită Town Hall. Utilizatorii pot intra în contact cu autoritățile

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
facebook
politica