Gmail pentru Android poate fi folosit pentru transfer de bani

Gmail pentru Android poate fi folosit pentru transfer de bani
scris 15 mar 2017

Utilizatorii de Gmail pentru Android pot acum folosi aplicația celor de la Google pentru a trimite și primi bani de la prieteni sau orice alt contact care folosește serviciul Google Wallet.

Gmail pentru desktop facilitează transferul de bani încă din ianuarie 2015, iar acum Google extinde această facilitate aplicației de Android, utilizatorii putând trimite, primi sau cere bani direct din Gmail.

Expedierea de bani și cererea de plată pot fi realizate prin intermediul butonului de atașamente, aici existând acum opțiunile “Send money” și “Request money”. Atât banii “atașați”, cât și cererile de plată vor fi vizibile la celălalt capăt ca un atașament normal, ce așteaptă să fie descărcat.

Microsoft Teams, disponibil în România CITEȘTE ȘI Microsoft Teams, disponibil în România

Plățile virtuale din Gmail sunt realizate prin intermediul serviciului Google Wallet. Acesta facilitează plățile rapide online prin salvarea securizată a datelor cardurilor bancare în cloud. Având datele cardurilor pentru expeditor și destinatar, Google va realiza rapid și automat transferurile de bani prin Gmail.

În plus, spre deosebire de majoritatea operatorilor de transferuri bancare online, Google nu percepe, cel puțin deocamdată, comision pentru niciuna din părțile implicate.

Din păcate, transferul de bani prin Gmail este disponibil în acest moment doar în Statele Unite și Marea Britanie pentru desktop, respectiv doar pentru Statele Unite pentru proaspăt lansatul serviciu de Gmail pentru Android.

Gmail pentru Android poate fi folosit pentru transfer de bani

viewscnt
Afla mai multe despre
gmail
transfer bani
android