Facebook este în căutarea unei soluții pentru blocarea invitațiilor nedorite la Candy Crush și alte jocuri

Facebook este în căutarea unei soluții pentru blocarea invitațiilor nedorite la Candy Crush și alte jocuri
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 28 oct 2015

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a anunțat că rețeaua de socializare este în căutarea unei soluții pentru blocarea invitațiilor nedorite de a juca Candy Crush și alte jocuri, având în vedere că mulți utilizatori sunt deranjați de acestea, transmite BBC.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Un utilizator Facebook l-a întrebat pe Zuckerberg, la un eveniment organizat în India, cum poate scăpa de invitațiile la Candy Crush, iar fondatorului platformei de socializare a răspuns că problema a fost discutată deja  cu programatorii, persoanele responsabile fiind  în căutarea unei soluții.

Zuckerberg spune că cei care se ocupă de dezvoltarea platformei de socializare i-au explicat că există "o serie de setări oarecum învechite" care permit trimiterea invitațiilor chiar și către cei care au mai primit altele în trecut sau care nu au utilizat niciodată jocurile disponibile pe Facebook.

"Nu am desființat aceste invitații pentru că am avut alte priorități, dar dacă acest lucru este o problemă principală pentru oameni va deveni și pentru noi o prioritate", a explicat Zuckerberg.

Facebook a anunțat la începutul lunii o serie de schimbări pentru utilizatorii celei mai mare rețele de socializare din lume, printre care opțiunea de a salva un scurt film în locul pozei de profil.

O altă schimbare majoră constă în introducerea, pe lângă clasicul "Like", a șase noi butoane, denumite "Reacții", prin care membrii rețelei de socializare pot exprima diferite stări emoționale, precum bucurie, tristețe sau supărare.

viewscnt
Afla mai multe despre
candy crush
mark zuckerberg
facebook
jocuri
socializare
platforma