Facilitate suplimentară pentru toate iPhone-urile

Facilitate suplimentară pentru toate iPhone-urile
scris 29 iul 2019

Apple își va dota cu 5G toate smartphone-urile pe care le va lansa anul viitor, inclusiv modelul mai ieftin, XR.

Analistul chinez Ming-Chi Kuo, principala sursă de informații credibile legate de portofoliul de produse Apple, este sigur că Apple își va dota toate cele trei modele de iPhone pe care le va lansa anul viitor cu 5G.

Anterior, Kuo a susținut că doar modelele XS cu ecrane de 5,4 inch și 6,7 inch vor avea 5G, iar versiunea XR, va folosi în continuare un modem LTE.

Analistul chinez și-a revizuit acum previziunea, spunând că, după achiziția diviziei 5G a Intel, Apple are la dispoziție mai multe resurse pentru a dezvolta mai repede tehnologii 5G.

Dezvăluire: De la înțelegeri confidențiale de afaceri la sex, partenerii Apple trag cu urechea la înregistrările Siri, la fel ca în cazurile Alexa și Google Assistant CITEȘTE ȘI Dezvăluire: De la înțelegeri confidențiale de afaceri la sex, partenerii Apple trag cu urechea la înregistrările Siri, la fel ca în cazurile Alexa și Google Assistant

Chiar și așa, Ming-Chi Kuo nu crede că Apple va avea propriul modem 5G anul viitor și că acest lucru se va întâmpla cel mai devreme în 2021.

Apple speră ca 5G-ul să reprezinte un atribut determinat în favoarea iPhone-urilor, care să justifice în procesul de achiziție al utilizatorilor prețul mai mare cerut de compania americană.

Totodată, conform aceleiași surse, smartphone-urile cu 5G bazate pe Android, care au apărut deja anul acesta, vor fi mai ieftine din 2020. Majoritatea smartphone-urilor ar urma să dispună de anul viitor de versiunea sub-6GHz de 5G, adică cea mai puțin rapidă.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
iphone
apple
5g