FintechOS, startup românesc de soluții digitale pentru industria financiară, îl recrutează pe directorul organizației de parteneriate a Microsoft în Europa Centrală și de Est

FintechOS, startup românesc de soluții digitale pentru industria financiară, îl recrutează pe directorul organizației de parteneriate a Microsoft în Europa Centrală și de Est
scris 15 oct 2019

FintechOS, startup specializat în soluții pentru accelerarea transformării digitale a instituțiilor financiare, desprins în 2017 din compania locală Softelli­gence, l-a recrutat pe Todi Pruteanu, anterior director în organizația de parteneriate a Microsoft în Europa Centrală și de Est.

După o carieră de 15 ani în Microsoft, unde cel mai recent a dezvoltat parteneriatele companiei în regiunea CEE cu companii de consultanță și integratori globali – precum PwC și KPMG, Todi Pruteanu va ocupa funcția de Director, Ecosystem Development & Sales în cadrul FintechOS.  Pruteanu va fi parte, astfel, din echipa de management a companiei și va dezvolta rețeaua de parteneri care să furnizeze soluții și servicii integrate de transformare digitală a sectorului financiar-bancar în Centrul și Estul Europei bazate pe tehnologie FintechOS. 

Tranzacție discretă: Controversatul om de afaceri Frank Timiș intră în afaceri cu software. Cumpără acțiuni la o companie din Baia Mare, având numeroase contracte și cu statul CITEȘTE ȘI Tranzacție discretă: Controversatul om de afaceri Frank Timiș intră în afaceri cu software. Cumpără acțiuni la o companie din Baia Mare, având numeroase contracte și cu statul

FintechOS este o companie cu un model de business TaaS (Technology as a Service) care permite băncilor și companiilor de asigurări să redefinească experiența clienților oferindu-le o călătorie digitală completă prin automatizarea inteligentă a proceselor digitale, creând astfel produse și experiențe hiper-personalizate pentru fiecare client în parte.

FintechOS are un portofoliu de clienți global care include companii precum NN, ERSTE, Vienna Insurance Group, Orange, Banca Transilvania, Hyperion Group sau TBI Bank și este susținută de unele dintre cele mai prestigioase fonduri de VC din Europa.

Actualmente FintechOS are birouri în Londra, Amsterdam, Viena, Copenhaga și București și urmează să-și extindă operațiunile în Statele Unite și Asia.

viewscnt
Afla mai multe despre
fintechos
microsoft
todi pruteanu