Fortnite este jucat de 350 de milioane de oameni

Fortnite este jucat de 350 de milioane de oameni
scris 7 mai 2020

Epic a anunțat că Fortnite numără acum 350 de milioane de jucători, o nouă confirmare a faptului că jocul de tip battle royale se numără deja printre cele mai populare jocuri din toate timpurile.

Lansat în 2017, Fortnite crește în continuare, atrăgând noi și noi adepți. Este adevărat că la succesul din ultimele luni au contribuit și măsurile de izolare socială, care îi țin pe cei mici și nu numai acasă.

Fortnite are acum, conform datelor oficiale furnizate de Epic, 350 de milioane de utilizatori înregistrați.

Numărul aplicațiilor de iPad descărcate a crescut pentru prima oară în ultimii ani. La fel și veniturile generate de aplicații și jocuri CITEȘTE ȘI Numărul aplicațiilor de iPad descărcate a crescut pentru prima oară în ultimii ani. La fel și veniturile generate de aplicații și jocuri

Este o creștere masivă pe fondul pandemiei, care a adus 100 de milioane de utilizatori noi în aproximativ două luni. La anunțul anterior, din luna martie, Fortnite avea 250 de milioane de jucători.

Epic nu spune câți dintre utilizatorii înregistrați sunt activi zilnic sau măcar lunar. În schimb, spune că luna trecută timpul cumulat de joc a fost de 3,2 miliarde de ore.

Producătorul jocului încearcă să facă din Fortnite un fel de univers virtual în care oamenii să se joace, dar și să socializeze. Dincolo de activitățile principale, construitul și împușcatul, jocul a dobândit în ultima vreme capacități care depășesc orizontul unui simplu battle royale.

Epic a creat o zonă pe care o numește party royale, o insulă în care jucătorii se pot relaxa și vorbi între ei, luând o pauză de la activitățile principale ale jocului.

Au fost deja organizate două concerte, care au putut fi urmărite doar în joc, iar vineri va avea loc un festival de muzică la care vor participa mai mulți artiști.

viewscnt
Afla mai multe despre
fortnite
epic
jocuri