Apple anunță data la care va avea loc WWDC 2020

Apple anunță data la care va avea loc WWDC 2020
scris 6 mai 2020

Conferința anuală dedicată de Apple dezvoltatorilor va fi complet diferită de cele de până acum, din cauza pandemiei COVID-19.

Apple a anunțat că organiza conferința WWDC de anul acesta începând cu data de 22 iunie. De regulă, WWDC avea loc în primele două săptămâni ale lunii iunie.

Marea diferență este, însă, forma în care va avea loc conferința. Din cauza pandemiei, nu va fi organizat un eveniment fizic. Toate anunțurile și sesiunile vor fi filmate și transmise online.

Apple anunță un nou MacBook Pro, cu ecran de 13 inch și Magic Keyboard CITEȘTE ȘI Apple anunță un nou MacBook Pro, cu ecran de 13 inch și Magic Keyboard

Vicepreședintele companiei, Phil Schiller, spune că WWDC 2020 va fi cea mai mare conferință organizată de Apple până acum și va încerca să faciliteze accesul comunității de dezvoltatori pentru platformele Apple, care numără peste 23 milioane de membrii.

Accesul dezvoltatorilor la evenimentele din cadrul WWDC 202 transmise online va fi gratuit.

În cadrul evenimentului, este așteptat ca Apple să anunțe mai multe noutăți legate de produsele sale, în frunte cu sistemele de operare.

Apple va lansa în toamnă o nouă serie de iPhone-uri, împreună cu noi versiuni de iOS, WatchOS și iPadOS.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
wwdc