FOTO Apple a prezentat HomePod mini și Beats Flex

FOTO Apple a prezentat HomePod mini și Beats Flex
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 14 oct 2020

Pe lângă cele patru smartphone-uri din seria iPhone 12, Apple a mai prezentat două noi produse - difuzorul inteligent HomePod mini și căștile Beats Flex.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

HomePod mini este o versiune mai mică și mult mai ieftină a lui HomePod (350 de dolari), acoperit cu aceeași țesătură albă de plasă, care va fi vândută cu 99 de dolari.

La interiorul difuzorului care se bazează pe chipset-ul S5 se află un driver principal, două radiatoare pasive și un ondulator de unde.

VIDEO Apple a prezentat seria iPhone 12, cu prețuri de la 700 de dolari CITEȘTE ȘI VIDEO Apple a prezentat seria iPhone 12, cu prețuri de la 700 de dolari

O abilitate nouă, pe care Apple o lansează prin intermediul HomePod mini, este așa-numita Intercom. Difuzoarele care sunt montate în camere diferite ale aceeași case comunică între ele, iar membrii familiei pot comunica și transmite mesaje în acest fel.

Alături de o calitate superioară a sunetului, Apple promite o viitoare integrare cu mai multe servicii de streaming, printre care Pandora, Amazon Music și iHeartRadio. Nu și Spotify, semn că Apple știe să țină râcă.

HomePod mini va fi disponibil din 16 noiembrie.

FOTO Apple a prezentat HomePod mini și Beats Flex

Căștile Beats Flex cu fir au la bază un nou cip, numit W1, și înlocuiesc BeatsX la un preț de trei ori mai mic: 50 de dolari.

Noile căști cu fir ale celor de la Apple promit o autonomie de 12 ore și vor fi disponibile din 21 octombrie în magazinul online al companiei.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
homepod mini
beats flex