FOTO Apple lansează un dispozitiv de monitorizare a somnului

FOTO Apple lansează un dispozitiv de monitorizare a somnului
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 10 dec 2018

Cel mai nou produs Apple este un device de monitorizare a somnului care se conectează la iPhone pentru a afișa rezultatele.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Beddit Sleep Monitor este primul produs de monitorizare a somnului pe care Apple îl lansează, după ce a achiziționat Beddit, un startup specializat în produse de acest tip.

Dispozitivul este, în fapt, o bandă dotată cu mai mulți senzori care trebuie pusă sub cearșaf pentru a putea realiza monitorizarea. Astfel, poate ține evidența duratei somnului, a pulsului, respirației și sforăitului.

Toate astea pentru două persoane simultan. În plus, setul de date afișate este completat cu condițiile de mediu, precum temperatura și umiditatea din cameră.

Facebook, amendat cu zece milioane de euro în Italia, în urma unor abuzuri cu privire la datele personale ale utilizatorilor CITEȘTE ȘI Facebook, amendat cu zece milioane de euro în Italia, în urma unor abuzuri cu privire la datele personale ale utilizatorilor

Informațiile sunt trimise către iPhone, acolo unde pot fi citite prin intermediul aplicației Beddit, pentru a cărei instalare este necesară versiunea 12 a sistemului de operare iOS.

Beddit Sleep Monitor conlucrează, într-un mod mai limitat, și cu Apple Watch. Ceasul inteligent al Apple poate afișa notificări cu privire la rapoartele generate și alarme pentru ora portivită de culcare.

Noul dispozitiv Apple costă 150 de dolari și este compatibil cu orice smartphone pe care poate fi instalat iOS 12, adică orice model de la iPhone 5S încoace.

FOTO Apple lansează un dispozitiv de monitorizare a somnului

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
beddit
somn