FOTO Apple prezintă un nou difuzor inteligent HomePod

FOTO Apple prezintă un nou difuzor inteligent HomePod
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 18 ian 2023

A doua generație de HomePod va intra pe piață în luna februarie cu vechiul design, dar cu o serie de caracteristici noi.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Apple a lansat a doua generație de HomePod, difuzorul inteligent al companiei americane oferind acum suport pentru standardul de smart home Matter, pe care l-au adoptat și multe alte companii.

„Sufletul” noului smart speaker este cipul S7, pe care Apple l-a folosit prima oară pe ceasurile din cadrul celei de-a șaptea serii Apple Watch.

Apple a renunțat, deocamdată, să mai dezvolte ochelari de AR CITEȘTE ȘI Apple a renunțat, deocamdată, să mai dezvolte ochelari de AR

Pe partea de sunet există un subwoofer de 4 inch, cu cinci tweetere și cinci microfoane. Apple pretinde că noul HomePod înțelege poziționarea pe care o are într-o cameră și își ajustează sunetul corespunzător.

Una dintre principalele noutăți o reprezintă senzorii de umiditate și temperatură integrați, pe baza cărora pot fi realizate operațiuni automatizate în cadrul unui ecosistem de tip smart home.

După un update de software ce va fi lansat în primăvară, noul HomePod va putea să detecteze alarmele de fumul și monoxid de carbon cu ajutorul propriilor microfoane și va emite notificări utilizatorilor pe iPhone.

Noul HomePod va fi disponibil din 3 februarie și va costa 300 de dolari.

FOTO Apple prezintă un nou difuzor inteligent HomePod

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
speaker
homepod
smart home