FOTO Lenovo lansează un smartphone cu ecran de 6,9 inch și o baterie pe măsură

FOTO Lenovo lansează un smartphone cu ecran de 6,9 inch și o baterie pe măsură
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 26 feb 2019

Lenovo Tab V7 este un smartphone de buget care se concentrează strict pe cele mai importante aspecte: ecranul și bateria.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Prezentat la Mobile World Congress 2019, Tab V7 nu este cel mai puternic smartphone posibil, dar are toate șansele să devină unul dintre cele cu o autonomie de invidiat.

Sub ecranul IPS Full HD de 6,9 se ascunde chipset-ul Snapdragon 450, 4 GB memorie RAM, 64 GB spațiu de stocare și mai ales o baterie cu o capacitate de 5.180 de mAh - una dintre cele mai mari baterii de smartphone.

Alături de senzorul de amprente, spatele telefonului găzduiește o singură cameră foto de 13 MP. Camera frontală are 5 MP și dispune de moduri portret, prin care selfie-urile vor fi optimizate cu ajutorul software-ului.

VIDEO Sony prezintă smartphone-ul Xperia 1, primul cu ecran OLED 4K HDR CITEȘTE ȘI VIDEO Sony prezintă smartphone-ul Xperia 1, primul cu ecran OLED 4K HDR

Tab V7 va fi livrat cu Android 9 începând cu luna aprilie.

Dacă partea tehnică și designul nu impresionează, va fi impresionant în schimb prețul de numai 249 de euro la care va ajunge pe piață noul smartphone Lenovo.

Pentru un smartphone cu ecran de aproape 7 inch și o autonomie clar peste medie, un preț de lansare de aproximativ 1.200 de lei, cu șanse de scădere la 1.000 de lei în perioadele promoționale, poate face din Tab V7 un best buy.

FOTO Lenovo lansează un smartphone cu ecran de 6,9 inch și o baterie pe măsură

viewscnt
Afla mai multe despre
lenovo
smartphone
android