FOTO Noi imagini cu Galaxy S9 confirmă reamplasarea senzorului de amprente

FOTO Noi imagini cu Galaxy S9 confirmă reamplasarea senzorului de amprente
scris 6 feb 2018

Două imagini oficiale cu viitoarele flagship-uri Galaxy S9 și S9 Plus au fost publicate pe Twitter, confirmând unele din zvonurile vehiculate până acum.

Cu mai puțin de trei săptămâni înainte de prezentarea oficială, noi imagini de presă cu Galaxy S9 și S9 Plus au devenit publice, cu sau fără acordul celor de la Samsung.

Prin aceste imagini se confirmă faptul că Samsung a recurs la reamplasarea senzorului de amprente. Acesta se află acum sub camera foto, nu lângă, cum a fost cazul anul trecut.

De altfel, producătorul coreean a fost criticat anul trecut pentru plasarea senzorului de amprente lână camera foto, utilizatorii având dificultăți în a-l accesa din această cauză.

Moștenitorul Samsung, Lee Jae-yong, obține eliberarea în apel CITEȘTE ȘI Moștenitorul Samsung, Lee Jae-yong, obține eliberarea în apel

În al doilea rând, se confirmă faptul că doar modelul S9 Plus va folosi un sistem foto format din două camere. Acesta va fi unul din principalele elemente diferențiatoare, S9 folosind în continuarea o singură cameră.

Imaginile mai arată noua culoare în care vor fi disponibile cele două smartphone-uri: Lilac Purple. În afară de aceasta, se pare că celelalte culori vor fi Midnight Black, Titanium Gray și Coral Blue.

Galaxy S9 și S9 Plus urmează să fie prezentate oficial pe 25 februarie, urmând cel mai probabil să intre pe piață în martie sau aprilie.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
galaxy s9
smartphone