FOTO Prima imagine oficială cu următorul flagship LG arată un smartphone care nu impresionează

FOTO Prima imagine oficială cu următorul flagship LG arată un smartphone care nu impresionează
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 14 feb 2019

G8 ThinQ, topul de gamă pe care cei de la LG îl vor lansa în curând, nu pare să fie dispozitivul revoluționar de care divizia de mobile a producătorului coreean are nevoie disperată.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

La fel ca rivalii de la Samsung, LG încearcă să țină trează atenția publicului cu mai puțin de două săptămâni înainte de lansarea primul său vârf de gamă de anul acesta, un smartphone de al cărui succes LG are mare nevoie.

Drept urmare, cu sau fără implicarea directă a departamentului de comunicare al producătorului coreean, o primă imagine de presă a ajuns pe internet, o imagine care pare să facă parte din setul de fotografii care vor însoți lansarea oficială.

Imaginea publicată pe Twitter de jurnalistul american Evan Blass (aka @Evleaks) prezintă viitorul flagship al celor de la LG din toate unghiurile, lăsând să se remarce un dispozitiv similar în mare parte cu modelul de anul trecut.

Google este investigată în India pentru că ar fi abuzat de sistemul Android pentru a bloca accesul aplicațiilor rivale CITEȘTE ȘI Google este investigată în India pentru că ar fi abuzat de sistemul Android pentru a bloca accesul aplicațiilor rivale

Cei de la LG anunțaseră în urmă cu o săptămână că G8 ThinQ va avea un senzor ToF (Time of Flight) care va avea trei responsabilități principale: securizarea telefonului prin scanarea 3D a feței utilizatorului, îmbunătățirea portretelor realizate cu camera frontală și diverse aplicații pe zona de realitate augmentată.

Sistemul ToF se poate vedea clar în imaginea de presă devenită acum publică. Acesta este încadrat de un destul de mare așa-zis breton în partea de sus a ecranului.

Din aceeași imagine se mai pot observa sistemul foto de pe spatele telefonului, compus din două camere, și ieșirea audio de 3,5 mm, care, surprinzător, nu a fost eliminată de LG, așa cum au procedat majoritatea producătorilor.

FOTO Prima imagine oficială cu următorul flagship LG arată un smartphone care nu impresionează

G8 ThinQ va fi prezentat în cadrul unui eveniment care va preceda târgul Mobile World Congress și va fi organizat pe 24 februarie.

Divizia de telefoane a celor de la LG funcționează de doi ani pe pierdere. În 2018, aceasta a generat pierderi de 252 de milioane de euro, cu 40% chiar mai mult decât în anul anterior.

viewscnt
Afla mai multe despre
lg
smartphone
g8