FOTO Spotify va fi integrat într-una din funcțiile noi ale lui Windows 11

FOTO Spotify va fi integrat într-una din funcțiile noi ale lui Windows 11
scris 7 aug 2021

Windows 11 va avea un mod special pentru cei care lucrează la calculator și nu vor să fie deranjați în acest timp, mod în care va fi integrat serviciul Spotify.

Microsoft se laudă cu mod special dedicat celor care lucrează la calculator și ascultă muzică în acest timp. Acesta va face parte din Windows 11, iar partea cu muzica va cădea în sarcina Spotify.

Noul mod se numește Focus Sessions și, conform descrierii oficiale, va ajuta utilizatorul să se concentreze la lucru, stabilind perioade de timp în care orice altă funcție care distrage atenția este dezactivată, iar muzica este activată automat.

Prețurile noilor smartphone-uri pliabile Samsung, “scăpate” înaintea prezentării oficiale CITEȘTE ȘI Prețurile noilor smartphone-uri pliabile Samsung, “scăpate” înaintea prezentării oficiale

Focus Sessions nu a fost încă integrată în versiunea beta de Windows 11, astfel că nu poate fi testată de cei înscriși în programul Windows Insider. Singurele informații despre aceasta vin de la Panos Panay, șeful Microsoft pe partea de Windows și dispozitive.

Panay Spune că, pentru muzica ascultată în timpul sesiunilor de concentrare, va fi integrat Spotify. Utilizatorii logați în Windows în contul Spotify, vor putea alege, de exemplu, un anumit playlist care să înceapă în momentul în care pornesc o astfel de sesiune.

Microsoft și Spotify au o relație bună, iar Microsoft nu mai are un serviciu propriu de muzică, de când a eșuat cu Groove Music, serviciu închis în 2017. Chiar și atunci, Microsoft a lucrat împreună cu Spotify pentru a încuraja foștii abonați la Groove Music să se aboneze la serviciul suedez.

FOTO Spotify va fi integrat într-una din funcțiile noi ale lui Windows 11

viewscnt
Afla mai multe despre
spotify
microsoft
windows 11