FOTO WhatsApp ajunge la 1 miliard de utilizatori pe zi

FOTO WhatsApp ajunge la 1 miliard de utilizatori pe zi
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 27 iul 2017

Facebook a anunțat că WhatsApp, a doua sa aplicație de chat, a atins impresionanta cifră de 1 miliard de utilizatori zilnici.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Șeful companiei, Mark Zuckerberg, a venit cu un update, printr-un post pe propriul profil de Facebook, cu privire la numărul de oameni care folosesc produsele Facebook. Dintre acestea, WhatsApp este cel care atinge o nouă cifră rotundă de utilizatori.

Aplicația cumpărată de Facebook acum trei ani este folosită zilnic de 1 miliard de utilizatori. La nivel de lună, numărul utilizatorilor WhatsApp este de 1,3 miliarde. Și mai impresionant este faptul că 76% din totalul utilizatorilor folosesc produsul zilnic -  un fapt cu care nu multe alte aplicații se pot lăuda.

Kaspersky lansează un antivirus gratuit CITEȘTE ȘI Kaspersky lansează un antivirus gratuit

250 de milioane dintre utilizatorii WhatsApp folosesc zilnic funcția Status. Aceasta a fost copiată de Facebook de la Snapchat și permite postarea unui update care este vizibil doar 24 de ore.

Utilizatorii de WhatsApp trimit zilnic 55 de miliarde de mesaje. Dintre acestea, 4,5 miliarde sunt poze, iar 1 miliard sunt capturi video.

În februarie 2014, când a fost achiziționată de Facebook cu 19 miliarde de dolari, WhatsApp avea 350 de milioane de utilizatori zilnici.

viewscnt
Afla mai multe despre
whatsapp
facebook