FOTO WhatsApp pregătește lansarea unui design nou

FOTO WhatsApp pregătește lansarea unui design nou
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 12 sep 2023

Pe lângă toate funcționalitățile pe care le-a lansat în ultimele luni, WhatsApp lucrează și la un nou design, care va face aplicația să arate mai modernă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În ciuda faptului că este cea mai populară aplicație de comunicare, WhatsApp a rămas mult în urma concurenței, atât din punctul de vedere al funcționalități, cât și al aspectului.

Dacă funcționalitatea a fost ușor crescută în ultima vreme, prin numeroasele funcții lansate, în ceea ce privește aspectul, aplicația a rămas neschimbată de foarte mulți ani.

WhatsApp lucrează la interoperabilitatea cu alte aplicații CITEȘTE ȘI WhatsApp lucrează la interoperabilitatea cu alte aplicații

Se pare, însă, că cei de la WhatsApp sunt și ei conștienți de problemă și lucrează la un nou design. Indicii despre acesta au fost descoperite în codul aplicației beta de Android.

Viitoarea interfață nu schimbă fundamental aspectul aplicației, dar o face să arate mai modern, cu elemente mai bine definite și mai ușor accesibile.

Secțiunile important sunt grupate pe bara de butoane de jos, iar banda verde din partea de sus dispare, făcând loc unui spațiu alb, unde restul opțiunilor devin mai vizibile.

Alături de funcții precum cea de căutare și de accesare a camerei foto, tot în parte de sus își vor face loc o serie de filtre, pe baza cărora vor putea afișate doar anumite chat-uri. Filtrele pot fi folosite, de exemplu, pentru a afișa doar chat-urile cu mesaje noi sau doar cele cu discuții personale.

Rămâne de văzut acum când va fi lansat nou design și dacă aceasta este versiunea finală sau, până în momentul lansării, vor fi aduse și alte schimbări.

FOTO WhatsApp pregătește lansarea unui design nou

viewscnt
Afla mai multe despre
whatsapp
design