Galaxy S20 Ultra are probleme pe partea foto

Galaxy S20 Ultra are probleme pe partea foto
scris 5 mar 2020

Problemele lui Galaxy S20 Ultra aduc aminte de epopeea Galaxy Fold de anul trecut.

“Galaxy S20 are un sistem foto revoluționar”, anunța Samsung în momentul prezentării noii sale serii de flagship-uri. Însă, primele teste arată că Samsung s-a grăbit și nu a depistat anumite probleme înainte de lansare.

Review-urile mai multor publicații care au primit noile smartphone-uri la test au arătat că, în special Galaxy S20 Ultra, cel mai scump model din serie, au defecte evidente pe partea foto.

VIDEO&FOTO WhatsApp lansează Dark Mode CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO WhatsApp lansează Dark Mode

Printre acestea se numără autofocusul care se face greoi și estomparea agresivă a detaliilor în postprocesarea portretelor. Camera de 108MP cu 100X zoom ar fi doar de marketing, susțin, de asemenea, unele recenzii.

Samsung a răspuns cu un comunicat prin care promite rezolvarea problemelor, dar fără să lase impresia că ar ști care sunt cauzele și ce are de făcut sau când va fi disponibil un update.

Defectele descoperite imediat după lansare nu sunt o noutate nici pentru Samsung, nici pentru alți producători și nu se limitează doar la smartphone-uri. Însă, la Samsung, este o problemă cu repetiție.

Producătorul coreean a eșuat în a descoperi singur aceste defecte, în procesul de verificare a calității, înainte ca telefoanele să fie trimise presei de specialitate la teste.

Același lucru s-a întâmplat și anul trecut, când tot presa a descoperit că pliabilul Galaxy Fold are mai multe probleme care pleacă de la balama. Și mai departe în istoria recentă, același tipar a ieșit în evidență când bateriile lui Galaxy Note 7 au început să explodeze, determinând în cele din urmă retragerea de pe piață.

Atunci Samsung a spus că și-a regândit sistemul de testare al telefoanelor. De atunci nu au mai fost probleme cu bateriile, ci doar cu camerele foto și balamalele.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
samsung
galaxy s20
foto
smartphone