Un angajat american al Amazon, infectat cu coronavirus

Un angajat american al Amazon, infectat cu coronavirus
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 4 mar 2020

Angajatul s-a plâns că nu se simte bine încă de săptămâna trecută și a ieșit pozitiv la testele de coronavirus.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Amazon confirmă că unul din angajații săi din Seattle are coronavirus, după ce a fost testat, și spune că acesta a fost pus imediat sub carantină.

Angajatul, care lucra în clădirea “Brazil” deținută de Amazon în Seattle, a acuzat unele afecțiuni încă de marțea trecută și nu a mai venit la serviciu de atunci. Toți ceilalți angajați ai companiei care au intrat în contact cu acesta au fost avertizați.

Twitter și Google le-au recomandat angajaților să lucreze de acasă CITEȘTE ȘI Twitter și Google le-au recomandat angajaților să lucreze de acasă

Este primul caz de îmbolnăvire cu coronavirus în rândul angajaților americani din Statele Unite, după ce alți doi angajați din Italia ai companiei au contractat virusul și au fost plasați sub carantină.

Amazon le-a recomandat deja celor peste 800.000 de angajați ai săi să evite călătoriile și să le onoreze doar pe acelea care sunt cu adevărat importante.

Washington este singurul stat american unde au murit deja oameni infectați cu COVID-19. Aici au decedat până acum 9 persoane.

viewscnt
Afla mai multe despre
amazon
coronavirus
covid-19