Galaxy Z Flip4 ar putea fi mai scump decât modelul anterior

Galaxy Z Flip4 ar putea fi mai scump decât modelul anterior
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 25 iul 2022

Deși deja destul de scumpe, telefoanele pliabile vândute de Samsung ar putea costa și mai mult anul acesta, când producătorul coreean va muta efectele inflației în prețul de vânzare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Cel puțin unul din cele două telefoane pliabile pe care Samsung se pregătește să le prezinte ar urma să fie mai scump decât anul trecut, conform agregatorului de prețuri Pricebaba.

Astfel, versiunea de bază a modelului Galaxy Z Flip4 cu 128GB stocare ar urma să coste 1.080 de euro. Anul trecut, Galaxy Z Flip3 era lansat de piață la un preț de 1.050 de euro.

Microsoft Office blochează macro-urile CITEȘTE ȘI Microsoft Office blochează macro-urile

Celelalte două versiuni ale aceluiași smartphone pliabil, cu 256GB și 512GB, ar urma să coste 1.160 respectiv 1.280 de euro. Va fi pentru prima oară când Galaxy Z Flip4 va avea o versiune cu 512GB stocare.

Galaxy Z Flip4 este așteptat să folosească un chipset Snapdragon 8+ Gen 1 și să aibă o baterie de 3.900mAh, care se va încărca la 25W.

Samsung urmează să-și prezinte oficial cele două noi smartphone-uri pliabile pe 10 august, în cadrul unui eveniment în care vor fi lansate și alte produse.

Producătorul coreean spune că a vândut anul trecut aproape 10 milioane de telefoane pliabile, însă, analiștii cred că Samsung umblă cifrele. IDC estimează că anul trecut au fost livrate, în total, 7,1 milioane de telefoane pliabile.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
galaxy z flip4
smartphone