GALERIE FOTO Galaxy Z Flip5, lansat oficial cu un ecran extern mai mare

Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 26 iul 2023

Samsung a prezentat oficial smartphone-ul pliabil Galaxy Z Flip5, care vine cu o balama îmbunătățită și un ecran extern mai mare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

IMAGINI POT FI VĂZUTE ÎN GALERIA FOTO

Noul Galaxy Z Flip5 aduce, în principiu, două îmbunătățiri majore: ecranul extern de 3,4 inch și balamaua Flex Hinge, care permite închiderea completă acestuia.

Ecranul extern mai mare va fi și mai util, automat, pe el existând mai mult spațiu pentru afișarea notificărilor și a celorlalte informații ce pot fi văzute fără desfacerea dispozitivului.

GALERIE FOTO Galaxy Z Fold5 aduce îmbunătățiri puține și un preț mare CITEȘTE ȘI GALERIE FOTO Galaxy Z Fold5 aduce îmbunătățiri puține și un preț mare

Noua balama ajută smartphone-ul să fie acum și mai subțire. Acesta măsoară 15,1mm în cea mai groasă parte a sa. Deschis, grosimea scade la 6,9mm.

Ecranul principal are 6,7 inch, iar în spatele acestuia se ascund chipset-ul Snapdragon 8 Gen 2, 8GB RAM și 256/512GB spațiu de stocare.

Sistemul foto a rămas neschimbat, cu o cameră principală și una tele, ambele de 12MP. La fel rămâne și capacitatea de 3.700mAh a bateriei.

Din 11 august, Galaxy Z Flip5 va putea fi achiziționat la prețuri care încep de la 1.000 de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
galaxy z flip5
smartphone pliabil