GALERIE FOTO Galaxy Z Fold5 aduce îmbunătățiri puține

Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 26 iul 2023

După ce mare parte a detaliilor au fost „scăpate” pe surse în săptămânile precedente, Samsung a prezentat acum și oficial smartphone-ul pliabil Galaxy Z Fold5.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

IMAGINI POT FI VĂZUTE ÎN GALERIA FOTO

Fold5 se pliază acum complet, grație unei noi balamale pe care departamentul de marketing al producătorului a ținut să o numească pompos Flex Hinge.

Mai important, poate, acesta este mai subțire și cu 10g mai ușor decât modelul anterior. Smartphone-urile pliabile, în general, trebuie să piardă în dimensiuni (și preț) dacă vor să devină main-stream.

Orange România - afaceri consolidate în scădere, venituri stabile CITEȘTE ȘI Orange România - afaceri consolidate în scădere, venituri stabile

Cele două ecrane ale pliabilului au 6,2 inch, respectiv 7,6 inch. Amândouă sunt Dynamic AMOLED 2X, cu 120Hz rată de împrospătare a imaginii.

Chipset-ul Snapdragon 8 Gen 2 stă la baza pliabilului Galaxy Z Fold5, iar sistemul foto este neschimbat și la fel de neimpresionant.

Bateria are 4.400mAh și se poate încărca până la 50% în 30 de minute, susține producătorul, care mai promite o autonomie puțin mai mare decât la modelul anterior.

Galaxy Z Fold5 va intra pe piață pe 11 august și, în ciuda faptului că este aproape la fel ca Fold4, va costa de la 1.800 de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
galaxy z fold5
smartphone pliabil