Gigantul Apple și-a triplat anul trecut rulajul și profitul prin firma sa din România

Gigantul Apple și-a triplat anul trecut rulajul și profitul prin firma sa din România
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 iun 2022

Apple Sales Romania SRL, singura subsidiară locală a gigantului american și global omonim, controlată de Apple Inc. prin intermediul diviziei irlandeze Apple Distribution International Ltd și anunțată de Profit.ro, și-a triplat anul trecut atât rulajul, cât și profitul net.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Firma, cu profil de consultanță pentru afaceri și management, a terminat 2021 cu venituri totale de 95,27 milioane lei, de aproape 3 ori mai mari decât cele de 32,88 milioane lei înregistrate în 2020. 

VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, Market Analyst eToro: Majoritatea tour-operatorilor se așteaptă la un flux mai mare de turiști. Cresc prețurile, de la bilete de avion la hotel și mâncare CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, Market Analyst eToro: Majoritatea tour-operatorilor se așteaptă la un flux mai mare de turiști. Cresc prețurile, de la bilete de avion la hotel și mâncare

Profitul net al Apple Sales Romania SRL a avansat de 2,8 ori, de la 26,95 la 75,33 milioane lei.

De asemenea, numărul de angajați a crescut de la 2 la 10 persoane.

Victor Rebengiuc și-a anunțat retragerea din activitate CITEȘTE ȘI Victor Rebengiuc și-a anunțat retragerea din activitate

Compania și-a mutat în 2021 sediul social în Bucharest Tower Center de pe Bulevardul Mihalache din Capitală. Inițial, acesta se afla în clădirea de birouri Campus 6.1 de lângă stația de metrou Politehnica.

La finalul anului trecut, Apple Sales Romania SRL avea creanțe de încasat de aproape 108 milioane lei, față de numai 28,3 milioane lei la 31 decembrie 2020.

ULTIMA ORĂ Parlamentul European a votat interzicerea motoarelor diesel și pe benzină, în 2035. Este cel mai dificil pas ce trebuia bifat. Urmează negocieri CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Parlamentul European a votat interzicerea motoarelor diesel și pe benzină, în 2035. Este cel mai dificil pas ce trebuia bifat. Urmează negocieri

Apple Sales Romania SRL, înființată în 2018, este condusă de către Peter Ronald Denwood, director Corporate Law - International al gigantului american. Din primăvara anului trecut, acesta administrează și subsidiara din Ucraina a Apple. El mai figurează ca șef al firmelor locale Apple din Italia, Turcia, Grecia și Danemarca.

Luna trecută, reprezentanți ai Apple Inc. s-au întâlnit cu autoritățile române, discuțiile abordând și lansarea unui Centru de cercetare - dezvoltare, după modelul celor din Marea Britanie, Germania, Israel și Franța.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple sales romania
venituri apple romania
vanzari apple romania