Twitter va pune la dispoziția lui Elon Musk date referitoare la conturile false

Twitter va pune la dispoziția lui Elon Musk date referitoare la conturile false
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 iun 2022

Twitter intenționează să se conformeze cererii lui Elon Musk de a-i pune la dispoziție date privind conturile false, a scris publicația Washington Post, citând o persoană familiară cu intenția companiei, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania de social media îi va oferi lui Musk acces la un flux de date care cuprinde peste 500 de milioane de tweet-uri postate în fiecare zi, a relatat publicația.

Hotărârea de vânzare de acțiuni Petrom ale statului către foștii salariați a fost rescrisă. Decizii esențiale, lăsate în seama ministrului CITEȘTE ȘI Hotărârea de vânzare de acțiuni Petrom ale statului către foștii salariați a fost rescrisă. Decizii esențiale, lăsate în seama ministrului

Musk a avertizat luni Twitter că ar putea renunța la oferta sa de 44 de miliarde de dolari pentru achiziționarea companiei, dacă aceasta nu va reușește să îi furnizeze datele despre spam și conturile false pe care le dorește, scrie News.ro.

Acțiunile Twitter au crescut cu 1,6% în urma informației. Twitter nu a răspuns imediat la o solicitare de comentarii din partea Reuters.

viewscnt
Afla mai multe despre
twitter
elon musk