Golf Genius, aplicația dezvoltată de doi români și folosită în sute de cluburi de golf din Statele Unite (nu publica inca)

Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 11 apr 2015

Flavia Groșan și Alex Țandrău, doi tineri clujeni, au pus bazele unei apliații dedicate pasionaților de Golf. Poate că golful nu reprezintă mare lucru în România, dar aplicația Golf Genius este un exemplu excelent de startup românesc de succes.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În Statele Unite și Canada, Golful nu doar că este un sport în toată regulă, cu foarte mulți practicanți. Dar, în general, acești practicanți, chiar dacă nu sunt toți miliardari ca în filme, sunt oameni cu o situația financiară foarte bună, oameni care nu ezită să plătească pentru pasiunea lor. La fel, numeroasele cluburi de golf de pe continentul Nord American sunt dispuse să investească într-o soluție care să-i ajute în organizarea activității și care să pună tehnologia în slujba clienților.

Golf Genius se adresează în primul rând jucătorilor amatori. În acest scop, aplicația conține un sistem de ajutor bine pus la punct, prin intermediul căruia jucătorii începători se pot lămuri cu privire la aspecte care nu le sunt clar și reguli pe care nu le cunosc.

De asemenea, într-un fel, Golf Genius este și o rețea socială dedicată specific pasionaților de golf. Prin intermediul aplicației, aceștia pot comunica pentru organizarea viitoarelor evenimente, pot posta fotografii realizate pe terenul de golf și se pot lăuda cu rezultatele obținute.

O componentă esențială a aplicației este ținerea și afișarea scorului. Principiul este simplu: jucătorii introduc scorul pe telefon, iar sistemul și serverele din spate calculează rezultatele turneului și le afișează pe toate ecranele dispozitive, de la telefoane și tablete, la display-urile cu care sunt dotate mașinuțele cu care se face deplasarea pe terenul de golf. Bineînțeles, rezultatele pot fi consultate și pe site-ul Golf Genius.

Aplicația Golf Genius este disponibilă gratuit pentru iPhone și Pad.

viewscnt
Afla mai multe despre
golf
aplicatie
iphone
ipad