Google anunță căștile wireless Pixel Buds Pro

Google anunță căștile wireless Pixel Buds Pro
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 16 mai 2022

Pixel Buds Pro, care promit multe facilități interesante, sunt răspunsul Google la AirPods Pro, însă vor costa mai puțin.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Google a prezentat Pixel Buds Pro, o pereche de căști wireless care vrea să reprezinte echivalentul AirPods Pro pentru telefoanele cu Android și nu numai.

AirPods Pro vor fi dotate cu un sistem de estompare a zgomotului și unul de transparență, care să faciliteze anularea ori ascultarea sunetelor din jur. Utilizatorul va putea face trecerea între cele două de la caz la caz.

Chrome va securiza plățile online folosind carduri virtuale CITEȘTE ȘI Chrome va securiza plățile online folosind carduri virtuale

Viitoarele căști, care arată aproape identic cu modelul Pixel Buds din 2020, oferă conectivitatea Bluetooth multipoint, adică se pot conecta simultan la mai multe dispozitive cu această conexiune. Până acum, pe zona micilor căști wireless, această facilitate era oferită doar de Jabra.

De asemenea, există un anumit nivel de rezistență la apă, conform standardului IPX4, iar suportul pentru Google Assistant nu putea lipsi.

Căștile Pixel Buds Pro folosesc un senzor pentru a măsura presiunea din interiorul canalului auditiv și a face reglajele necesare pentru ca acestea să stea cât mai confortabil în ureche.

Google promite că viitoarele căști vor oferi o autonomie de 7 ore cu sistemul de estompare a zgomotului activat și 11 ore fără acesta.

Căștile Pixel Buds Pro vor costă 200 de dolari și vor fi disponibile în magazine din 28 iulie.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
casti
pixel buds pro