Google Chrome va avea un ghid pentru setările de intimitate

Google Chrome va avea un ghid pentru setările de intimitate
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 8 apr 2022

Google anunță Privacy Guide pentru Chrome, un ghid care le va arăta utilizatorilor care sunt cele mai importante setări ale browser-ului privind protejarea datelor personale.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Pe parcursul următoarelor săptămâni, utilizatorii celui mai folosit browser web vor avea la dispoziție un ghid care le va arăta și le va explica aspectele cele mai importante din categoria intimitate disponibile în Chrome.

Privacy Guide va fi un fel de „wizard”, care va purta utilizatorii pas cu pas printre numeroasele opțiuni pe care utilizatorii le au pentru a-și proteja (cât de cât) datele personale.

Google Maps folosește AI-ul pentru a completa programul de funcționare al firmelor CITEȘTE ȘI Google Maps folosește AI-ul pentru a completa programul de funcționare al firmelor

Setările prezente în noul ghid vor fi însoțite de scurte descrieri, care le vor explica utilizatorilor, ce se întâmplă în momentul în care o anumită opțiune este activată ori schimbată.

Spre exemplu, în dreptul funcției de sincronizare a setărilor și datelor personale, utilizatorilor li se va spune că acestea vor ajunge să fie stocate pe serverele Google.

Privacy Guide va fi disponibil în curând în Chrome 100, unde va putea fi găsit la Settings, în pagina Privacy and Security.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
chrome
intimitate