Google Drive are o nouă aplicație pentru desktop

Google Drive are o nouă aplicație pentru desktop
scris 13 iul 2021

Google a lansat o nouă aplicație de Windows și Mac pentru sincronizarea documentelor cu suita sa office.

Gigantul american, Google, a decis să unifice aplicațiile de sincronizare pentru suita Drive. Noua aplicație, numită, simplu, Drive, vine să înlocuiască aplicațiile Backup and Sync (aplicația standard de sincronizare a fișierelor) și Drive File Stream (aplicația pentru utilizatorii de business).

Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial CITEȘTE ȘI Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial

Unificarea vine, în mod logic, după ce Google a anunțat, recent, disponibilitatea pentru toți utilizatorii a suitei Google Workspace, care, anterior, era disponibilă pentru business și educație.

Noua aplicație permite sincronizarea fișierelor locale, fie ele ele documente sau fotografii, cu cele stocate online, în cadrul serviciilor Google. O altă utilizare este crearea unei copii locale a documentelor stocate online, pentru editare și fără o conexiune la internet.

Utilizatorii pot alege folderele locale care să fie sincronizate și, de asemenea, pot sincroniza fișiere stocate pe medii externe - harddisk-uri externe, stick-uri de memorie, etc.

Nu lipsește nici integrarea cu suita rivală, Microsoft Office - documentele create cu Word sau celelalte aplicații Microsoft fiind sincronizate în timp real.

Vechea aplicație pentru utilizatorii obișnuiți, Backup and Sync, va funcționa, în paralel, până la 1 octombrie.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
drive
aplicație
sincronizare