Google Maps afișează în 100 de țări informații privind nivelul de aglomerație din transportul în comun

Google Maps afișează în 100 de țări informații privind nivelul de aglomerație din transportul în comun
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 22 iul 2021

Google anunță extinderea disponibilității informațiilor despre gradul de aglomerație din transportul în comun, pe care-l afișează în aplicația Maps și care poate ajuta călătorii să aleagă un interval în care mijloacele de transport sunt mai libere.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Disponibile până acum într-un număr mic de orașe, informațiile despre nivelul de ocupare al mijloacelor de transport în comun sunt acum afișate în peste 100 de țări, anunță Google.

Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie CITEȘTE ȘI Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie

Gigantul american spune că a ajuns să colaboreze, în acest sens, cu peste 10.000 de agenții de transport din întreaga lume.

Lansată în 2019, această facilitate și-a arătat cu adevărat impactul după izbucnirea pandemiei, ajutând oamenii să evite, pe cât posibil, aglomerația din mijloacele de transport în comun.

Evoluția Artesana: de la business de familie la unul dintre cei mai mari jucători independenți de pe piața lactatelor artizanale CITEȘTE ȘI Evoluția Artesana: de la business de familie la unul dintre cei mai mari jucători independenți de pe piața lactatelor artizanale

Google folosește un sistem hibrid pentru evaluarea aglomerației, care se bazează pe o serie de date istorice, colectate anonim de la utilizatori, combinate cu raportările făcute manual de aceștia în cadrul aplicației.

Claim Expert Services SRL under new management since 1. July 2021 CITEȘTE ȘI Claim Expert Services SRL under new management since 1. July 2021

Informațiile sunt afișate, când se apelează la funcția de stabilire a unui traseu cu transportul în comun, în dreptul mijloacelor de transport care trebuie folosite pentru a ajunge la destinație.

viewscnt
Afla mai multe despre
google maps
aglomeratie
transport