Google Meet lansează fundalurile panoramice

Google Meet lansează fundalurile panoramice
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 19 feb 2023

Utilizatorii soluției de comunicare video de la Google pot acum să folosească fundaluri care fac să pară că se află în altă parte, precum la plajă în loc de birou, fundaluri care se modifică dinamic în funcție de orientarea telefonului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Așa cum anunța în urmă cu o lună, Google a început să implementeze fundalurile de 360 de grade, care lasă impresia că utilizatorul vorbește din alt loc decât cel în care se află în realitate.

Compania americană spune că utilizatorii vor putea alege unul din cele câteva scenarii disponibile și oferă ca exemplu două scenarii, unul cu o plajă, celălalt cu un templu.

Noul Bing va răspunde la mai puține întrebări CITEȘTE ȘI Noul Bing va răspunde la mai puține întrebări

Aceste fundaluri panoramice se adaptează poziției utilizatorului cu ajutorul giroscopului din dotarea telefonului - dacă utilizatorul se mișcă, fundalul se va adapta și el la mișcarea utilizatorului într-un mod care pare destul de firesc.

Deși arată bine, fundalurile disponibile acum în Google Meet nu sunt suficient de convingătoare pentru ca participanții la apeluri să nu-și dea seama că este vorba de un mediu fals, artificial. În plus, acestea pot distrage atenția și deveni obositoare dacă cel care le activează se mișcă prea mult.

Google Meet se află încă într-un proces de tranziție, încercând să integreze utilizatorii aplicației Duo, după ce Google a decis în vara anului trecut să unească cele două soluții sub umbrela Meet.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
meet
video
fundalurile