Google va lansa cel puțin 120 de jocuri pentru Stadia în 2020

Google va lansa cel puțin 120 de jocuri pentru Stadia în 2020
scris 17 ian 2020

Serviciul de streaming pentru jocuri lansat anul trecut de Google va oferi anul acesta peste 120 de jocuri noi și va extinde totodată compatibilitatea și numărul de facilități.

Google promite că Stadia le va oferi anul acesta utilizatorilor săi cel puțin 120 de jocuri noi. Asta ar însemna, în medie, 120 de jocuri pe lună, suficient și pentru cei mai pătimași gameri.

Printre jocurile noi, se vor număra și peste 10 titluri exclusive, care vor fi disponibile în prima jumătate a acestui an doar în cadrul serviciului de streaming lansat de Google.

Google va elimina anul acesta suportul pentru aplicațiile de Chrome CITEȘTE ȘI Google va elimina anul acesta suportul pentru aplicațiile de Chrome

În acest moment, oferta Stadia include 26 de jocuri, dintre care doar unul singur este disponibil aici în exclusivitate.

Google a făcut eforturi mari pentru a-și sprijini și impune serviciul de streaming pentru gaming, mergând până la achiziționare unor studiouri care să dezvolte jocuri special pentru Stadia.

În următoarele trei luni, Stadia va oferi stream-uri 4K pe web, va permite folosirea controller-ului Stadia prin web, va putea fi folosit pe mai multe telefoane cu Android și va extinde funcționalitatea Google Assistant pentru jocuri.

În cazul jocurilor, va fi interesant de văzut, în momentul în care Stadia va disponibil în mai multe țări, dacă disponibilitate titlurilor va fi afectată de negocierile pentru drepturile de difuzare, așa cum se întâmplă în cazul serviciilor de streaming video.

viewscnt
Afla mai multe despre
stadia
google
jocuri
streaming