Grupul leton ELKO îl readuce în post de manager pe Mircea Ciucur

Grupul leton ELKO îl readuce în post de manager pe Mircea Ciucur
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 dec 2019

Grupul leton ELKO, specializat în distribuția de echipamente și soluții IT, l-a numit pe Mircea Ciucur în funcția de Manager al echipei de soluții.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

În perioada 1999-2011, Mircea Ciucur a deținut poziția de General Manager al companiei, cariera sa continuând apoi cu ocuparea a diferite poziții de conducere în industrie, precum manager de departament, CEO sau Director General. El a mai lucrat la Domo (Head of IT Department), IT&S (CEO), ALEF Distribution (Managind Director), ultima poziție, de doi ani, fiind cea de consultant independent.

Mircea Ciucur revine astfel, după opt ani, în echipa de management a ELKO Romania, într-un nou rol, acela de manager al echipei de soluții. Pe lângă consolidarea echipei de soluții și coordonarea activității acesteia, Mircea Ciucur se va ocupa de elaborarea strategiei de dezvoltare a portofoliului de produse și soluții, precum și de construirea și menținerea de parteneriate strategice cu companiile partenere ELKO.

Instagram folosește AI-ul pentru a preveni bullying-ul în postări CITEȘTE ȘI Instagram folosește AI-ul pentru a preveni bullying-ul în postări

ELKO Romania face parte din Grupul ELKO, fondat în 1993 de patru tineri antreprenori letoni, și este specializată în distribuția de echipamente și soluții IT: soluții mobile, componente, soluții de infrastructură IT și de stocare, soluții de supraveghere video, echipamente industriale, software, periferice. Compania comercializează produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor săi, companii revânzătoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiectează, instalează și revând soluții IT, sisteme de comunicații și supraveghere video), prin canale de distribuție IT & Telecom.

Compania are peste 1.000 de angajați, iar cifra de afaceri a grupului în 2018 s-a ridicat la 1,768 de milioane dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
elko
mircea ciucur