Huawei își va regândi cultura și stilul de afaceri, anticipând accentuarea incertitudinilor globale în 2017

Huawei își va regândi cultura și stilul de afaceri, anticipând accentuarea incertitudinilor globale în 2017
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 dec 2016

Huawei Technologies s-a angajat că își regândească cultura și stilul de afaceri, după încetinirea creșterii vânzărilor, în 2017 anticipând accentuarea incertitudinilor globale, transmite Bloomberg.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Profit News TV - Maraton Fonduri Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC Bank, Fabrica de Consultanță.
11 iunie - Medika TV - Maraton Sănătatea Aparatului Urinar
12 iunie - Profit News TV - Maraton Energie
13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Cel mai mare producător chinez de telecomunicații estimează o creștere de 32% a veniturilor, la 520 de miliarde de yuani (75 miliarde dolari) în 2016, a declarat directorul general Eric Xu. În 2015 vânzările au urcat cu 37%, scrie News.ro.

Compania are nevoie să își regândească strategia de afaceri și să țină sub control costurile, pentru a evita ”optimismul orb și retorica”.

Huawei, care a lansat în 2009 primul model smartphone, iar în prezent este al treilea mare producător din lume după Samsung Electronics și Apple, a făcut progrese mari pe piețele din Statele Unite și până în Europa.

Companii chineze ca Oppo și Vivo au preluat însă conducerea pieței locale, iar strategia Huawei de a vinde echipamente pentru rețele operatorilor wireless este vulnerabilă la fluctuațiile politice.

viewscnt
Afla mai multe despre
huawei technologies