Huawei nu renunță la obiectivul de a deveni cel mai mare producător global de telefoane mobile inteligente

Huawei nu renunță la obiectivul de a deveni cel mai mare producător global de telefoane mobile inteligente
scris 11 iun 2019

Huawei Technologies va avea nevoie de mai mult timp pentru a deveni cel mai mare producător global de telefoane mobile inteligente, un obiectiv care inițial ar fi urma să fie realizat în trimestrul patru din 2019, a afirmat marți Shao Yang, director de strategie la divizia Huawei Consumer Business Group, într-un discurs rostit la expoziția de tehnologie CES Asia, care se desfășoară la Shanghai, transmite Reuters.

"Am fi devenit cei mai mari în trimestrul patru, dar acum simțim că procesul ar putea dura mai mult", a declarat oficialul grupului chinez, fără a da amănunte suplimentare, scrie Agerpres.

Avertisment ANCOM: Atenție la roaming involuntar! Ce să faci pentru a nu plăti mai mult CITEȘTE ȘI Avertisment ANCOM: Atenție la roaming involuntar! Ce să faci pentru a nu plăti mai mult

Conform datelor IDC, Huawei are o cotă de piață de aproape 30% pe plan global și a livrat anul trecut 208 de milioane de smartphone-uri, din care jumătate pe piețele din afara Chinei. Cea mai importantă piață a companiei pentru modelele premium este Europa.

În prezent, Huawei vinde aproximativ 500.000 - 600.000 de smartphone-uri pe zi, a estimat Shao Yang

viewscnt
Afla mai multe despre
huawei technologies
telefoane mobile inteligente