Instagram crește limita de timp a transmisiunilor live

Instagram crește limita de timp a transmisiunilor live
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 28 oct 2020

Live stream-urile pe Instagram vor putea fi realizate pe o durată mult mai mare decât până acum, într-o mișcare menită să favorizeze în primul rând categoriile afectate de pandemie.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Instagram Live, funcția de transmisiuni video directe a rețelei sociale deținute de Facebook, nu va mai limita la o ora stream-urile, cum se întâmpla până acum. Acestea vor putea avea în curând până la patru ore.

Creșterea limitei de timp de o oră la patru ore are în vedere din ce în ce mai numeroasele activități care sunt realizate, pe fondul pandemiei, de la distanță, prin intermediul transmisiunilor și comunicării video.

Tranzacție: AMD cumpără cu 35 de miliarde dolari compania rivală Xilinx CITEȘTE ȘI Tranzacție: AMD cumpără cu 35 de miliarde dolari compania rivală Xilinx

Ședințele, clasele virtuale, instructajele de fitness, concertele muzicienilor - sunt câteva dintre activitățile care ar putea beneficia de pe urma creșterii limitei de timp la patru ore și care, totodată, vor ajuta Instagram să crească și să-și crească veniturile.

Instagram are acum aceeași limită de timp ca Facebook în ceea ce privește transmisiunile live, cu deosebirea că Facebook crește limita chiar la opt ore în cazul transmisiunilor făcute de pe PC sau prin intermediul API-ului pus la dispoziția dezvoltatorilor.

Limita de timp va fi crescută, însă, cu luarea în calcul a comportamentului utilizatorilor și va avea în vedere “buna purtare” a acestora. În altă ordine de idei, nu vor beneficia de creșterea duratei la patru ore cei care au încălcat în trecut regulile rețelei sociale sau drepturile de autor.

În viitorul apropiat, promit cei de la Instagram, creatorii de conținut vor putea salva transmisiunile live într-o arhivă, unde vor fi disponibile pentru 30 de zile înainte să fie șterse definitiv.

viewscnt
Afla mai multe despre
instagram
live streaming