Instagram ia o pauză în dezvoltarea unei versiuni pentru copii a aplicației

Instagram ia o pauză în dezvoltarea unei versiuni pentru copii a aplicației
scris 27 sep 2021

Aplicația de schimb de fotografii Instagram a decis să ia o pauză în eforturile sale privind dezvoltarea unei versiuni destinată copiilor mai mici de 13 ani, denumită 'Instagram Kids', a anunțat aplicația deținută de rețeaua socială Facebook Inc, transmite Reuters.

Parlamentarii americani și organizațiile reprezentative s-au opus lansării 'Instagram Kids', îndemnând Facebook Inc să își revizuiască planurile în condițiile în care au apreciat că rețeaua socială "nu a făcut angajamente semnificative pentru protejarea copiilor în mediul online", scrie Agerpres.

Un nou studiu IRES identifică factorii-cheie pentru trecerea consumatorilor români de la fumat la produse cu risc redus CITEȘTE ȘI Un nou studiu IRES identifică factorii-cheie pentru trecerea consumatorilor români de la fumat la produse cu risc redus

"Credem că dezvoltarea 'Instagram Kids' este un lucru bun dar am decis să luăm o pauză", a anunțat luni Instagram într-o postare pe blog, adăugând însă că va continua să își pună la punct instrumentele de control parental.

"Copiii sunt deja online și credem că dezvoltarea unor experiențe adecvate vârstei, care sunt concepute special pentru ei, este o opțiune mult mai bună pentru părinți decât situația în care suntem în prezent", a apreciat Instagram.

Era predictibil falimentul City Insurance? CITEȘTE ȘI Era predictibil falimentul City Insurance?

Facebook este cea mai mare rețea socială din lume și poate conta pe succesul crescut al filialei sale Instagram, care a depășit un miliard de utilizatori și oferă noi platforme pentru publicitate. 

viewscnt
Afla mai multe despre
instagram
aplicatie