Instagram implementează opțiuni pentru programarea postărilor

Instagram implementează opțiuni pentru programarea postărilor
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 8 nov 2022

Creatorii de conținut și brandurile vor putea să programeze postările pe Instagram direct din aplicație, fără să mai apeleze la alte soluții.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

După testele din ultimele săptămâni, Instagram a decis să lanseze funcția de programare a postărilor. Aceasta va fi disponibilă pentru anumite branduri și creatori de conținut, dar nu pentru toți utilizatorii platformei.

Cu noua facilitate, din cadrul aplicației pot fi programate fotografii și Reel-uri pe o perioadă de până la 75 de zile.

FOTO Instagram lansează în România o modalitate de verificare a vârstei utilizatorilor CITEȘTE ȘI FOTO Instagram lansează în România o modalitate de verificare a vârstei utilizatorilor

Opțiunile pentru programarea postărilor pot fi găsite în cadrul procesului de publicare, la „Advanced Settings”. Acolo, se alege ora și data dorite, după care se revine la fluxul normal de publicare.

Nu este cel mai simplu proces posibil de programare al postărilor, însă, scutește utilizatorii de apelarea la soluții terțe sau la aplicația Creator Studio dezvoltată separat de Meta.

Spre deosebire de Facebook, care oferă de mulți ani această facilitate pentru pagini, Instagram o lansează cu mare întârziere și o oferă, cel puțin deocamdată, doar anumitor conturi.

Nu se știe când și dacă opțiunea programării postărilor pe Instagram va fi disponibilă pentru toți utilizatorii platformei.

viewscnt
Afla mai multe despre
meta
instagram
reels