Instagram își va lăsa utilizatorii să posteze de pe PC

Instagram își va lăsa utilizatorii să posteze de pe PC
scris 21 oct 2021

Platforma socială deținută de compania care în curând nu se va mai numi Facebook anunță o serie de noutăți, printre se numără și funcția de postare pentru versiunea de desktop.

Cerută de utilizatori de ani de zile, așa cum recunosc și cei de la Instagram, funcția de postare pentru desktop va permite utilizatorilor să adauge imagini și clipuri video de până la 60 de secunde.

Instrumente pentru o muncă remote eficientă CITEȘTE ȘI Instrumente pentru o muncă remote eficientă

Implementarea se va face treptat, începând cu 21 octombrie, urmând să dureze cel mai probabil câteva săptămâni până va ajunge la toți utilizatorii.

Dincolo de postarea de pe desktop, Instagram mai are câteva noutăți pentru Reels, replica de TikTok a companiei.

“Collabs” este o funcție prin care mai mulți utilizatori pot contribui la crearea Reel-urilor (dar și a postărilor obișnuite). Invitația de participare se va face prin sistemul de tag-uri, iar o postare la care au participat, de exemplu, două persoane, va fi afișată ambelor seturi de urmăritori.

Cum previi picarea site-ului în cazul creșterilor masive de trafic CITEȘTE ȘI Cum previi picarea site-ului în cazul creșterilor masive de trafic

Instagram simplifică și crearea colectărilor de fonduri. Nonprofiturile vor putea crea o companie folosind același buton de la care se creau postări noi.

În fine, Instagram are câteva noutăți pentru partea muzicală a secțiunii Reels. Printre acestea se numără Superbeat, o funcție care încearcă să aplice efectele vizuale pe ritmul muzicii alese de utilizator.

viewscnt
Afla mai multe despre
instagram
reels
desktop