Instagram va extinde suportul pentru NFT-uri

Instagram va extinde suportul pentru NFT-uri
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 7 nov 2022

Utilizatorii Instagram vor putea inclusiv să creeze și să vândă obiecte de colecție nefungibile.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Meta a anunțat că lucrează la extinderea suportului pentru NFT-uri din cadrul Instagram și că, în curând, va fi posibilă crearea și vânzarea acestora pe platforma socială.

Noile facilități sunt în prezent testate cu un număr mic de utilizatori din Statele Unite.

Twitter a început să testeze noile abonamente Blue CITEȘTE ȘI Twitter a început să testeze noile abonamente Blue

Până acum, suportul Instagram pentru NFT-uri se limita la afișarea colectibilelor, însă, extinderea suportului era o mutare previzibilă. Meta trece printr-o perioadă grea și se pregătește de primele disponibilizări din istoria companiei, având nevoie de noi surse de venituri.

Cu toate astea, compania spune că nu va opri comision din vânzarea de NFT-uri până în 2024 - cu excepția comisionului care merge la magazinele de aplicații. Creatorii NFT-urilor vor putea chiar să perceapă un comision de revânzare între 5% și 25%.

Funcțiile de creare și vânzare a NFT-urilor va aduce Instagram în poziție de concurent direct cu piețele de NFT-uri.

Nu se știe când noile facilități vor fi disponibile pentru toți utilizatorii Instagram, însă, este de așteptat ca acestea să fie implementate, mai devreme ori mai târziu, și pe Facebook.

viewscnt
Afla mai multe despre
meta
instagram
nft