Integrisoft Solutions încheie 2020 cu o cifră de afaceri de peste 3,5 milioane de euro

Integrisoft Solutions încheie 2020 cu o cifră de afaceri de peste 3,5 milioane de euro

Florian Simionescu, CEO Integrisoft Solutions

Profit.ro
Profit.ro
scris 15 mar 2021

Integrisoft Solutions, furnizor de aplicații software, anunță o cifră de afaceri de 3.8 milioane de euro pentru anul precedent, în creștere cu 57% față de 2019. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În 2020, în pofida contextului pandemic, Integrisoft Solutions a menținut un ritm alert de creștere și a mărit echipa cu 30% față de anul anterior, calibrând astfel resursele umane la necesarul intern de lucru, mărit prin proiectele nou semnate. Integrisoft Solutions este prezent acum la nivelul întregii țări și operează cu două sedii, în București și Târgu-Jiu.

Soluția Vodafone Smart Protect contribuie la securitatea afacerilor în lumea digitală, asigurând protecția dispozitivelor fixe și mobile împotriva amenințărilor cibernetice CITEȘTE ȘI Soluția Vodafone Smart Protect contribuie la securitatea afacerilor în lumea digitală, asigurând protecția dispozitivelor fixe și mobile împotriva amenințărilor cibernetice

În 2021, compania va pune accentul pe investiții în consolidarea produselor deja existente și pe procesul de upgrade tehnologic. O componentă importantă a strategiei de creștere o reprezintă investițiile în cercetare și dezvoltare, aproximativ 15% din cifra de afaceri anuală.

Învață de la traderi cu experiență prin Vestor CITEȘTE ȘI Învață de la traderi cu experiență prin Vestor

Integrisoft Solutions este unul dintre producătorii reprezentativi de aplicații software pentru administrația publică locală, cu o experiență de 15 ani, care are circa 600 de implementări în 400 de instituții de mărime medie-mare și 4.000 de utilizatori. Sistemul integrat Avansis dezvoltat de Integrisoft este utilizat în peste 30% din municipiile reședințe de județ.

viewscnt
Afla mai multe despre
integrisoft solutions
administrația publică locală