iPhone 13 va avea o baterie mai mare

iPhone 13 va avea o baterie mai mare
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 15 mar 2021

Viitoarea generație de iPhone-uri ar putea folosi baterii mai mari, ceea ce ar trebui să-i confere și o autonomie mai bună decât versiunea actuală.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Apple a început comenzile de componente pentru o nouă serie de iPhone-uri, iar analistul chinez Ming-Chi Kuo, care știe tot ce fac furnizorii de componente pentru iPhone, vine o predicție interesantă.

Soluția Vodafone Smart Protect contribuie la securitatea afacerilor în lumea digitală, asigurând protecția dispozitivelor fixe și mobile împotriva amenințărilor cibernetice CITEȘTE ȘI Soluția Vodafone Smart Protect contribuie la securitatea afacerilor în lumea digitală, asigurând protecția dispozitivelor fixe și mobile împotriva amenințărilor cibernetice

Conform acestuia, modelele care vor compune seria iPhone 13 vor avea baterii mai mari decât cele puse pe iPhone 12. Asta după ce Apple a folosit baterii cu câteva sute de mAh mai mici pe iPhone 12, comparativ cu iPhone 11.

FOTO Oppo prezintă flagship-ul Find X3 Pro CITEȘTE ȘI FOTO Oppo prezintă flagship-ul Find X3 Pro

Se pare că Apple a realizat o serie de modificări la interiorul viitoarelor iPhone-uri, modificări ce vor face loc pentru baterii mai mari. De exemplu, Apple a micșorat camera frontală și a integrat slotul SIM în placa de bază.

Ca urmare a bateriilor mai mari, modelele din seria iPhone 13 se așteaptă să ofere o autonomie mai mare, dar și să cântărească mai mult din cauza creșterii în capacitate a bateriilor.

La creșterea autonomie iPhone 13 se așteaptă să contribuie și alte modificări pe care le va aduce Apple. Printre acestea se numără ecranele cu rată de refresh dinamică, care este scăzută sau crescută automat, în funcție de conținutul afișat.

În plus, se pare că Apple a inclus o serie de optimizări care vor îmbunătăți autonomia telefoanelor și în chipset-ul A15, care va sta la baza viitoarei serii de iPhone-uri.

Seria iPhone 13 este așteptată să fie lansată în toamnă, cu o serie de îmbunătățiri, în frunte cu un breton mai mic, care ocupă mai puțin din ecran.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone 13
baterie