iOS 15.2 va arăta ce componente și din ce surse au fost schimbate la un iPhone

iOS 15.2 va arăta ce componente și din ce surse au fost schimbate la un iPhone
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 10 dec 2021

În curând, smartphone-urile Apple vor afișa un istoric al reparațiilor, unde utilizatorii vor putea vedea ce componente au fost schimbate și din ce surse au provenit acestea.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Următoarea versiune importantă de iOS, cu indicativul 15.2, va aduce o noutate care va oferi mai multă liniște utilizatorilor și mai multe informații celor care vor să cumpere un iPhone folosit.

Sistemul de operare va oferi o listă a componentelor care au fost schimbate de-a lungul timpului la un iPhone. De aici, utilizatorul va putea vedea când a fost făcută o reparație și dacă piesa înlocuită este originală sau nu.

Facebook, WhatsApp și alte aplicații, inclusiv furnizorii de internet, obligați în România să permită interceptarea utilizatorilor de către autorități. Acuze ale specialiștilor CITEȘTE ȘI Facebook, WhatsApp și alte aplicații, inclusiv furnizorii de internet, obligați în România să permită interceptarea utilizatorilor de către autorități. Acuze ale specialiștilor

Dacă una din componentele schimbate nu este originală, este posibil ca în dreptul reparației afișate la “Parts and service history” să apară un semn de exclamare.

Semnul exclamării poate însemna că înlocuirea este incompletă, că piese nu este originală, că aceasta a fost folosită pe alt iPhone înainte sau că, pur și simplu, aceasta nu funcționează în parametrii normali.

Noua secțiune, Parts and service history, va putea fi găsită, după update-ul la iOS 15.2, la Settings - General - About.

Cu ajutorul acestor informații, utilizatorii care primesc înapoi telefonul după o reparație se pot convinge că service-ul a folosit (sau nu) componente originale, iar cei care cumpără un iPhone folosit își pot face o idee mai bună despre starea dispozitivului.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
ios
iphone reparatii