iPhone 13 a fost cel mai vândut telefon din China în prima lună a anului

iPhone 13 a fost cel mai vândut telefon din China în prima lună a anului
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 15 mar 2022

Apple continuă să facă progrese importante în China și să crească cu peste 10%, în timp ce iPhone 13 s-a vândut mai bine decât orice alt smartphone în luna ianuarie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

În ciuda faptului că este mult mai scump decât majoritatea smartphone-urilor vândute în China, iPhone 13 a fost cel mai vândut telefon pe piața chineză în prima lună a acestui an.

Conform datelor publicate de CINNO Research, în ianuarie au fost livrate 2,3 milioane de iPhone 13 în China. După șase ani în care niciun iPhone nu a fost în fruntea topurilor din China, iPhone 13 este deja la a patra lună consecutivă când este cel mai vândut smartphone.

Samsung va prezenta în curând noi smartphone-uri din seria Galaxy A CITEȘTE ȘI Samsung va prezenta în curând noi smartphone-uri din seria Galaxy A

În total, Apple a livrat 5,1 milioane de smartphone-uri în luna ianuarie pe piața chineză, unde este patrulea producător după volumul vânzărilor. Asta înseamnă o creștere de 11,4% față de ianuarie 2021.

Oppo, Vivo și Honor ocupă primele trei locuri, însă distanța de la Apple la cele 5,4 milioane de unități livrate de Oppo nu este deloc mare. Nu ar fi exclus ca Apple redevină în curând numărul 1 după volumul vânzărilor, având în vedere că Oppo a scăzut cu 21,2% și Vivo cu 13,2% de la an la an.

Per ansamblu, piața chineză de smartphone-uri a stagnat față de anul trecut, în ianuarie fiind livrate doar cu 0,4% mai multe unități.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone 13
smartphone
china