iPhone 14 Pro va avea camere foto mai mari

iPhone 14 Pro va avea camere foto mai mari
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 28 mar 2022

Cele două versiuni Pro ale iPhone-ului pe care Apple îl va lansa în toamnă vor avea camere foto mai mari, care vor face și ca „denivelarea” de pe spatele telefoanelor să fie mai mare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

iPhone 14 Pro și iPhone14  Pro Max vor trece la un sistem foto de 48MP anul acesta, conform analistului chinez Ming-Chi Kuo, care explică și ce implicații vor avea schimbările.

Trecerea la camere foto de 48MP nu va fi doar un artificiu de marketing pentru viitoarele modele de iPhone 14. Acestea vor avea și un senzor mai mare cu între 25% și 35%, care ar trebui să ofere o calitate mai bună a fotografiilor.

Uber a obținut o licență pe termen de 30 de luni pentru a-și continua operațiunile în Londra CITEȘTE ȘI Uber a obținut o licență pe termen de 30 de luni pentru a-și continua operațiunile în Londra

Însă, dintr-un senzor mai mare vin o serie întreagă de modificări. Camerele în sine vor fi mai mari, estimează Ming-Chi Kuo, cu aproximativ 5%.

Drept urmare, va crește și dimensiunea denivelărilor generate de lentilele foto de pe spatele telefonului. Lățimea acestora ar urma să crească de la 35.01mm la 36.73mm, iar înălțimea de la 36.24mm la 38.21mm.

Dincolo de beneficiile foto, noile camere vor aduce îmbunătăți și pe partea video, unde va fi posibilă filmarea 8K.

Camerele foto de 48MP vor fi montate doar pe versiunile Pro de iPhone 14.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone 14 pro
camere foto