iPhone 15 Pro Max ar urma să aibă cele mai subțiri rame în jurul ecranului

iPhone 15 Pro Max ar urma să aibă cele mai subțiri rame în jurul ecranului
scris 26 mar 2023

Modelul de top al viitoarei serii de smartphone-uri Apple, iPhone 15 Pro Max, s-ar putea face remarcat prin cele mai înguste rame negre în jurul ecranului dintre toate smartphone-urile.

În prezent, Xiaomi 13 este smartphone-ul cu cele mai înguste rame din jurul ecranul. Acest lucru s-ar putea schimba în toamnă, când Apple va lansa seria de smartphone-uri iPhone 15.

iPhone 15 Pro Max, cel mai performant și mai scump model al seriei, va avea rame de 1,55mm în jurul ecranului, conform Ice Universe.

Un bug ChatGPT a expus datele unora dintre utilizatori CITEȘTE ȘI Un bug ChatGPT a expus datele unora dintre utilizatori

Astfel, viitorul vârf de gamă Apple va detrona Xiaomi 13, cu rame de 1,61mm, urmând să devine smartphone-ul cu cele mai înguste rame negre de pe piață.

Producătorii de smartphone-uri încearcă prin fiecare nouă generație să îngusteze cât mai mult ramele negre, crescând procentul pe care ecranul îl ocupă din suprafața dispozitivului, până când, eventual, ramele vor dispărea, iar partea frontală a smartphone-ului va fi ocupată complet de ecran.

În prezent, în cazul smartphone-urilor cu cele mai înguste rame, ecranul reprezintă peste 90% din partea frontală a acestora. În cazul Xiaomi 13, actualul deținător al recordului, ecranul reprezintă 93,3% din partea frontală.

Seria iPhone 15, care urmează să fie lansată în septembrie, va fi și prima care va oferi conector USB-C, Apple fiind obligată în Uniunea Europeană să folosească noul standard comun pentru dispozitive mobile.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone 15 pro max
smartphone