iPhone ar putea suporta Dual Bluetooth pentru audio

iPhone ar putea suporta Dual Bluetooth pentru audio
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 28 mai 2019

Utilizatorii de iPhone ar putea transmite muzica prin intermediul conexiunii Bluetooth către două dispozitive externe simultan.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Bursa zvonurilor legate de următoarele modele de iPhone și de noua versiune de iOS este în plină desfășurare, iar un astfel de zvon începe să capete greutate și, mai ales, sens: suportul pentru Dual Bluetooth.

Dual Bluetooth este tehnologia prin care același semnal audio poate fi transmis prin intermediul acestui tip de conexiune către doi clienți în același timp.

Probabil cea mai posibilă aplicație a tehnologiei Dual Bluetooth este ascultarea muzicii de către doi utilizatori de pe același telefon, folosind două căști diferite.

Facebook pregătește propria monedă virtuală CITEȘTE ȘI Facebook pregătește propria monedă virtuală

Dual Bluetooth nu este o descoperire de ultimă oră făcută de Apple, ci există deja pe dispozitivele altor producători de smartphone, implementată prin intermediul generației 5 de Bluetooth.

Apple, în stilul caracteristic, ar putea să implementeze noua facilitate doar pe modelele noi, pentru a le diferenția de cele mai vechi. Asta pentru că oricum iPhone-urile de anul acesta vor aduce upgrade-uri minore față de modelele din 2017 și 2018.

Altfel, dacă Apple nu va decide că impună limitări artificiale, Dual Bluetooth ar putea fi implementat pe toate modelele de iPhone pe care va fi instalat iOS 13, fiind vorba de o tehnologie software, care nu depinde de un hardware nou.

Deși este lipsită de confirmare oficială, ca multe alte zvonuri ce preced lansarea noilor iPhone-uri, informația are sens în condițiile în care smartphone-urile Apple nu mai au ieșire audio de 3,5 mm, ci se bazează pe conexiunea wireless pentru conectarea căștilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
iphone
bluetooth
ios
casti