iPhone-ul pliabil ar putea intra pe piață în 2023

iPhone-ul pliabil ar putea intra pe piață în 2023
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 3 mai 2021

La câțiva ani buni distanță după Samsung, Motorola și alți producători, Apple va ieși în 2023 pe piață cu primul său smartphone pliabil.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Doi ani mai sunt până când primul smartphone pliabil produs de Apple va ajunge pe piață, crede cu tărie analistul chinez Ming-Chi Kuo. Acesta oferă câteva detalii tehnice și chiar prognoze privind vânzările în primul an.

Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii CITEȘTE ȘI Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii

Astfel, dispozitivul va avea un ecran OLED flexibil de 8 inch, cu rezoluție QHD+. Asta înseamnă că, desfăcut, acesta va fi aproximativ cât un iPad Mini, iar pliat își va înjumătăți dimensiunea.

Kuo crede că, în ciuda întârzierii, Apple este poziționată excelent pentru a fi marele câștigător al acestei nișe. Analistul chinez estimează că, în primul an, vor fi vândute între 15 și 20 de milioane de unități.

Apple ar urma să adopte o tehnologie nouă pentru soluțiile touch, care îi va permite plierea de mai multe ori a ecranelor și ar urma să-i confere un avantaj major în fața concurenței.

Dacă ar ajunge roboții să dea consultanță, ce vor mai face oamenii? Despre viitorul consultanței, ce cred liderii PwC (III) CITEȘTE ȘI Dacă ar ajunge roboții să dea consultanță, ce vor mai face oamenii? Despre viitorul consultanței, ce cred liderii PwC (III)

Se așteaptă ca dispozitivul pliabil al Apple să fie semnificativ mai subțire și mai ușor decât produsele actuale, care “păcătuiesc” prin greutate și grosime, părând mai degrabă două telefoane puse unul peste altul.

Telefoanele pliabile, spune Kuo, vor fi obligatorii pentru toți mari producători peste câțiva ani și vor sta la baza unui nou val de creștere a pieței.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone
smartphone