iPhone-urile de anul acesta vor primi upgrade-uri pe partea foto

iPhone-urile de anul acesta vor primi upgrade-uri pe partea foto
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 19 apr 2019

Funcția foto va fi, cel mai probabil, principala noutate pe care Apple o va aduce în cadrul upgrade-ului minor pe care noua linie de iPhone-uri o va reprezenta.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Așa cum ne-a obișnuit deja, Apple schimbă designul smartphone-urilor sale o dată la trei ani. Generațiile intermediare vin doar cu mici upgrade-uri tehnice, fie ele hardware sau software.

2019 va aduce o astfel de generație intermediară de iPhone-uri, înainte ca Apple să lanseze anul viitor prima mare schimbare de design (și poate filosofie) de când a lansat iPhone X în 2017.

Analistul chinez Ming-Chi Kuo susține pe baza informațiile dobândite din rândul producătorilor de componente pentru iPhone, că Apple va îmbunătăți anul acesta atât sistemul foto de pe spate, cât și camera frontală.

Apple este acuzată în SUA de fraudă cu instrumente financiare, legată de vânzările de iPhone-uri din China CITEȘTE ȘI Apple este acuzată în SUA de fraudă cu instrumente financiare, legată de vânzările de iPhone-uri din China

Urmașii lui iPhone XS și XS Max vor primi, conform reputatului analist, o a treia cameră foto pe spate. Alături de camera principală și de cea care facilitează mărirea optică 2X, cele două modele vor folosi și o cameră de 12 MP cu lentilă wide.

Practic, Apple trece la un sistem foto pe care producătorii smartphone-urilor cu Android îl folosesc deja de câțiva ani și care s-a dovedit o combinație bună atât pentru portrete, cât și pentru celelalte tipuri de fotografii.

Ming-Chi Kuo susține că este posibil ca Apple să ascundă cea de-a treia cameră sub un strat dintr-un material special.

Și iPhone XR, modelul considerat de Apple accesibil, va primi un upgrade, urmând să treacă de la o singură cameră la două camere foto.

De asemenea, camera frontală de pe toate modelele noi va trece de la 7 MP la 12 MP și va folosi 5 straturi de sticlă în loc de 4.

Apple este așteptată să-și prezinte noile modele de iPhone în luna septembrie.

viewscnt
Afla mai multe despre
iphone
apple
smartphone