Proiect: Internet gratuit în spații publice bucureștene, prin programul WiFi4EU

Proiect: Internet gratuit în spații publice bucureștene, prin programul WiFi4EU
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 apr 2019

Bucureștenii ar urma să beneficieze de acces gratuit la internet WiFi într-o serie de spații publice, după ce Comisia Europeană a acceptat cererea de participare a Municipalității la inițiativa WiFi4EU.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Mai exact, pe ordinea de zi a ședinței din 23 aprilie a Consiliului General al Capitalei se află un proiect de hotărâre care prevede aprobarea proiectului cu finanțare nerambursabilă WiFi4EU, în vederea finanțării acestuia în cadrul Mecanismului pentru Interconectarea Europei. Totodată, urmează să fie finanțate de la bugetul local toate cheltuielile neeligibile ale proiectului și cheltuielile conexe care pot apărea în vederea implementării, scrie Agerpres.

ULTIMA ORĂ Interdicție de comercializare a anumitor tipuri de telefoane mobile CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Interdicție de comercializare a anumitor tipuri de telefoane mobile

Lansat în 2018, programul WiFi4EU prevede acordarea de cupoane valorice a câte 15.000 euro pentru localitățile din UE, Islanda și Norvegia, care se angajează să ofere publicului acces gratuit la internet wireless.

Municipiul București a obținut asistență financiară nerambursabilă în valoare de 15.000 de euro pentru a instala rețele WiFi în termen de 18 luni de la semnarea acordului de finanțare.

viewscnt
Afla mai multe despre
internet
wi fi