iPhone X are cel mai bun ecran dintre toate smartphone-urile

iPhone X are cel mai bun ecran dintre toate smartphone-urile
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 7 nov 2017

Testele de specialitate arată că noul iPhone X se ridică la înălțimea așteptărilor din punctul de vedere al ecranului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Displaymate, compania care produce echipamente și realizează teste profesionale în domeniul ecranelor, a acordat rating-ul A+ smartphone-ului iPhone X, cel mai mare rating acordat vreodată.

Specialiștii de la Displaymate au numai cuvinte de laudă în ceea ce privește noul ecran OLED al lui iPhone X, ecran produs de Samsung. Deși este recunoscută calitatea ecranului propriu-zis, este remarcată în mod special calibrarea făcută de Apple.

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

În urma testelor de laborator, care pot fi consultate aici, experții au ajuns la concluzia că ecranului lui iPhone X este „cel mai inovativ și cel mai performant ecran de smartphone testat vreodată”.

Printre calitățile individuale evidențiate în urma testelor se numără acuratețea excelentă cu care ecranul reproduce culorile naturale, luminozitatea și contrastul excelente, cea mică refracție a luminii (4,5%) și cea mai mică variație a luminozității la schimbarea unghiului de privire.

iPhone X, care este disponibil începând din 3 noiembrie și costă 999 de euro în cea mai ieftină variantă și fără taxe, este primul smartphone Apple care folosește un ecran OLED, ecran care pare să fie și una din cauzele care limitează procesul de producție.

viewscnt
Afla mai multe despre
iphone x
apple