LG numește un nou șef la conducerea diviziei mobile

LG numește un nou șef la conducerea diviziei mobile
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 28 nov 2018

Divizia de telefoane și tehnologii mobile a LG va avea de la 1 decembrie un nou conducător.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

De la 1 decembrie, divizia mobile a producătorului coreean LG va fi condusă de Brian Kwon, cel care s-a aflat până acum la cârma diviziei de televizoare a aceleiași companii.

Brian Kwon este descris ca un expert în redresări și, cel mai probabil, acesta este motivul numirii și lucrul de care are nevoie acum și divizia de tehnologii mobile a celor de la LG.

Numită “TV, audio și PC”, diviza condusă până acum de Kwon este divizia care se bucură de cel mai mare succes din cadul LG.

FOTO LG ar putea fabrica un smartphone cu 16 camere foto CITEȘTE ȘI FOTO LG ar putea fabrica un smartphone cu 16 camere foto

Acesta este recunoscută la nivel mondial în primul rând prin prisma televizoarelor, segment pe care LG a concurat de la egal la egal cu Sony și Samsung dar a venit mai mereu cu prețuri mai mici decât ale concurenței.

Fostul șef al diviziei mobile, Hwang Jeong-hwan, se va ocupa de Convergence Business Development Office, în vreme ce Kwon va rămâne în continuare și la conducerea diviziei de televizoare.

Divizia mobilă a LG nu a mai performat foarte bine după ce s-a încheiat colaborarea cu Google pentru producerea telefoanelor din vechea serie Nexus.

Flagship-urile din ultima vreme nu s-au bucurat de succesul scontat, probabil și din cauza prețurilor ridicate. Doar în trimestrul al treilea al acestui an, LG mobile a înregistrat pierderi de 130,5 milioane de dolari. 

viewscnt
Afla mai multe despre
lg
telefoane
televizoare